پنج شنبه , خرداد ۲ ۱۳۹۸
خانه / اخبار تکنولوژی / اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری می تواند یکی از مناسب ترین و سریع ترین راه های اخذ اقامت دائم استرالیا باشد که در این خصوص علم به قوانین و شرایط سرمایه گذاری در استرالیا و همچنین دانستن مبلغ سرمایه گذاری در استرالیا جز مواردی است که بسیار مهم بوده و حائز اهمیت می باشد. یکی از راه های ورود به استرالیا اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری می باشد.

بسیاری از افراد کشور استرالیا را برای سرمایه گذاری انتخاب می کنند، علت این انتخاب گزینه های متفاوت است که در این مقاله به آن می پردازیم.

استرالیا علاوه بر وضعیت جغرافیایی، اقتصاد و زیرساخت های پایدار و قوی، موقعیت های کاری و استانداردهای بالای زندگی به عنوان یکی از بزرگترین قطب های اقتصادی و سیستم اقتصادی پیشرفته مشخص شده است. خدمات درمانی استاندارد و سیستم تعلیم و تربیت عالی (آموزش و پرورش) از دلایل انتخاب استرالیا به عنوان کشوری برای سرمایه گذاری می باشد. همان طور که گفته شد استرالیا کشوری با اقتصاد قوی و داشتن بیش از ۱۵ هزار شرکت اینترنشنال مورد توجه بسیاری از سرمایه داران قرار گرفته تا بتوانند با ریسک کمتر سرمایه و بیزنس خود را در این کشور راه اندازی کنند.

استرالیا کشوری ثروتمند می باشد و واحد پول آن دلار استرالیاست. صادرات جزو یکی از را های اخذ در آمد برای کشوراسترالیا محسوب می شود. این کشور یکی از کشورهایی است که درصد امید به زندگی به علت رفاه اجتماعی بالا برای مردم آن بسیار بالاست و کیفیت زندگی بسیار بالا در این کشور نمایان است.

عوامل بالا و موارد دیگر باعث انتخاب این کشور به عنوان مقصدی جهت سرمایه گذاری و مهاجرت به استرالیا می باشد.

یکی از راه های سرمایه گذاری در استرالیا ویزای کار آفرینی در استرالیاست. این ویزا طول مدتی ۴ ساله دارد که در صورتی که متقاضی همه ی شرایط اقامتی خود را رعایت کند منجر به اقامت دائم استرالیا می گردد.

همانطور که از نام این ویزا مشخص است متقاضی بایستی ابتدا تاییدیه یکی از استان های استرالیا را گرفته و بایستی از طریق یکی از استان های این کشور اقدام کند. اگر متقاضی در طول پروسه ی ۴ ساله خود قادر به انجام کلیه تعهدات خود نباشد امکان تمدید ویزا برای وی به مدت ۲ سال می باشد.

متقاضی می تواند همسر و فرزندان خود را جهت ورود به کشور استرالیا آماده کند.

در این نوع ویزای کارآفرینی استرالیا سن شخص متقاضی بایستی کمتر از ۵۵ سال باشد. البته بعضی مواقع در بعضی از ایالت ها و استان های استرالیا سن بالاتر از ۵۵ نیز مورد قبول است.

فرد متقاضی بایستی از یکی از استان های استرالیا اسپانسر شیپ بگیرد، همچنین این ویزا مانند ویزای اسکیل ورکر دارای امتیازبندی است. البته این امتیازبندی متفاوت می باشد و متقاضی باید ۶۵ امتیاز کسب کند. در این ویزای سرمایه گذاری سن، سابقه کار مدیریتی، سرمایه شخص درخواست کننده، دانش زبان و میزان گردش مالی بسیار اهمیت دارد. در ویزای سرمایه گذاری استرالیا از طریق کارآفرینی فرد متقلضی باید گردش حساب خود را نشان دهد، این گردش مالی بایستی حداقل ۵۰۰ هزار دلار به مدت دو سال از ۴ سال باشد که اموال منقول و غیر منقول را شامل می شود.

نوع دیگر از سرمایه گذاری در استرالیا سرمایه گذاری معمولی می باشد که نیاز به گردش حساب ندارد. فرد بایستی حداقل ۲ میلیون دلار سرمایه داشته باشد و سابقه مدیریتی بالا و یا اینکه حداقل ۱۰ درصد یک بیزینس در یک سال اخیر به نامش باشد. فرد متقاضی بایستی سرمایه گذاری یک و نیم میلیون دلاری در یکی از استان های استرالیا را انجام دهد.

نوع دیگری از سرمایه گذاری در استرالیا به این صورت است که فرد سرمایه گذار بایستی سرمایه ای حدود ۵ میلیون دلار داشته باشد ولی گردش حساب نیازی نیست. فرد سرمایه گذار بایستی تعهد به انجام سرمایه گذاری به مدت ۴ سال و حداقل مبلغ ۵ میلیون دلار داشته باشد. این نوع سرمایه گذاری، سرمایه گذاری بالا نامیده می شود و دارای امتیازبندی می باشد.

در این نوع ویزا نیازی به داشتن مدرک زبان نمی باشد ولی فرد در ازای آن به دولت مبلغی را پرداخت می کند و در مقابل پرداخت این مبلغ برای فرد متقاضی کلاس رایگان زبان به مدت زمان مشخص تشکیل می شود.

نوع دیگری از سرمایه گذاری ثبت شرکت در استرالیا است.

کسانی که قادر به درخواست ویزا از طریق اسکیل ورکر و یا سرمایه گذاری های ذکر شده در بالا نیستند می توانند با ثبت شرکت وارد استرالیا شوند.

این ویزا برای کلیه سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری در استرالیا و راه انداختن یک تجارت را دارند استفاده می شود. این تجارت بر پایه یک طرح توجیه اقتصادی که درخواست تبدیل شدن به یک اسپانسر شغل ایالتی را دارد، ایجاد گشته است. از مزایای این نوع ویزا می توان به ویزای ۴ ساله این کشور اشاره کرد، همچنین در صورت اقامت به مدت دو سال در استرالیا قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد و متقاضی می تواند به راحتی و در دفعات مکرر ورود به استرالیا را داشته باشد.

با توجه به هزینه های بالا و سرمایه بسیار زیاد در این پروسه بهتر است متقاضی قبل از اقدام برای داشتن اطلاعات کافی قبل از انجام پروسه با وکیل امور مهاجرتی مشاوره لازم را انجام دهد.

به طور کلی در این مقاله تلاش شد درباره اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری، شرایط اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری، نکات اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت به استرالیا و سایر موارد اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار داده شود. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در باب اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان کارشناسان و وکلای این موسسه بهره مند شوید. اطلاعات صحیح و کامل در باب اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری شما را برای اخذ تصمیم قطعی برای مهاجرت به استرالیا راهنمایی نموده و مسیر پیشرفت را برای شما عزیزان هموار می نماید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *